Wanneer twee mensen hetzelfde zeggen, is het nog niet altijd hetzelfde...

De Belastingdienst roept al jaren: Leuker kunnen we 't niet maken. Wel makkelijker...
En elk jaar zijn er weer veranderingen en komen er meer regels bij. Bijna iedereen is het er wel over eens dat de Nederlandse belastingsregels nagenoeg niet meer te volgen zijn. De toepassing en uitvoering van die regels wordt steeds ingewikkelder. Een foutje is zo gemaakt, en kost handen vol geld, of een zee van tijd en ergernis om alles weer recht te zetten. Vandaar dat veel belastingplichtigen opzoek gaan naar deskundige hulp.

Ook wij roepen al jaren: Leuker kunnen we 't niet maken. Wel makkelijker...
Gelukkig weten onze cliënten al jaren dat wij de slogan van de Belastingdienst wel waarmaken. Belasting betalen wordt echt niet leuker, maar wij maken het wel een stuk makkelijker voor u.
Neem contact met ons op en wij maken het echt een stuk makkelijker voor u, en mischien ook nog wel leuker.

Wij richten ons alleen op de (niet grensovrschrijdende) Nederlandse belastingheffing.


Checklist IB 2019.pdf

Uw aangifte Inkomstenbelasting verzorgen wij graag en goed voor u.

Veel mensen gingen u al voor en vinden het een prettig idee. Het scheelt voor u een hoop hoofdbreken en waarschijnlijk veel ergernis en vrije tijd.
Wij maken het echt een stuk makkelijker voor u, en misschien ook nog wel leuker.

Bij de verzorging van uw aangifte Inkomstenbelasting maken wij gebruik van de VIA. Wilt u er rekening mee houden dat de Belastingdienst ca 14 dagen nodig heeft om de machtiging af te geven en te activeren?

Download de checklist en u lees wat wij van u nodig hebben. Indien er desondanks nog vragen overblijven, dan nemen wij contact et u op.


Tarieven IB biljetten 2019.pdf

Wat rekenen wij voor de verzorging van een aangifte Inkomstenbelasting voor u als particulier?

Omdat de benodigde tijd voor het verzorgen van een belastingaangifte voor particulieren, zonder ingewikkelde bijkomende zaken, vrij redelijk is in te schatten hanteren wij voor diverse werkzaamheden standaardtarieven. Download onze tarieven en u weet waar u aan toe bent.


Giftenaftrek IB 2019.pdf


Sparen-en-beleggen IB 2019.pdf


Voor de specificatie van "aftrekbare giften" en "bezittingen en schulden" hebben wij een Excel overzicht ontwikkeld dat gemakkelijk is in te vullen.

Maakt u de verzichten liever op papier, dan is dat ook mogelijk. U laadt het model als .pdf, vult het met de hand in en suurt het naar ons op per post of ingescand per e-mail. Een Excel-sheet printen en per post verzenden is echt niet de bedoeling, dus die graag per e-mail.

Voor de specificatie van uw aftrekbare giften kunt u een Excel-sheet dwnloaden via deze link --> Giftenaftrek IB 2019.xlsx

Voor de specificatie van uw bezittingen en schulden kunt u een Excel-sheet dwnloaden via deze link --> Sparen-en-beleggen IB 2019.xlsx


Voor het administreren van bijverdiensten en de daarbij behorende aftrekbare kosten hebben wij ook een Excel overzicht ontwikkeld.

Hieronder vindt u een link naar een Excel-sheet waarin u op een eenvoudige manier uw inkomsten en uitgaven alsmede uw zakelijke kilometers kunt bijhouden.
Na completering van alle gegevens is het meeste werk weer compleet, zodat het in uw aangifte Inkomstenbelasting kan worden verwerkt. Wij ontvangen van u graag de door u ingevulde Excel-sheet terug. Printen en per post verzenden is echt niet de bedoeling, dus graag per e-mail.

Voor de specificatie van uw bezittingen en schulden kunt u een Excel-sheet dwnloaden via deze link --> Inkomsten-uit-arbeid-ZZP.xlsx